1726_043 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Oproep. De Minister van Marine gelast het dienstplichtig personeel der Koninklijke Marine, dat op 14 mei 1940 deel uitmaakte van het Bataljon Marine-troepen, dan wel voor plaatsing in opleiding was zich onverwijld te doen registreren op het dichtstbijzijnde Aanmeldingsbureau voor Oorlogsvrijwilligers. Afkomstig van de minister van Marine, F. TH. Furstner, Luitenant-Admiraal. Afmeting: 25x35 cm, Drukkerij HaBe, Tilburg. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Oproep. De Minister van Marine gelast het dienstplichtig personeel der Koninklijke Marine, dat op 14 mei 1940 deel uitmaakte van het Bataljon Marine-troepen, dan wel voor plaatsing in opleiding was zich onverwijld te doen registreren op het dichtstbijzijnde Aanmeldingsbureau voor Oorlogsvrijwilligers. Afkomstig van de minister van Marine, F. TH. Furstner, Luitenant-Admiraal. Afmeting: 25x35 cm, Drukkerij HaBe, Tilburg. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_043"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf28-02-1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Oproep. De Minister van Marine gelast het dienstplichtig personeel der Koninklijke Marine, dat op 14 mei 1940 deel uitmaakte van het Bataljon Marine-troepen, dan wel voor plaatsing in opleiding was zich onverwijld te doen registreren op het dichtstbijzijnde Aanmeldingsbureau voor Oorlogsvrijwilligers. Afkomstig van de minister van Marine, F. TH. Furstner, Luitenant-Admiraal. Afmeting: 25x35 cm, Drukkerij HaBe, Tilburg. WOII. WO2.
Datum

1726_043 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Oproep. De Minister van Marine gelast het dienstplichtig personeel der Koninklijke Marine, dat op 14 mei 1940 deel uitmaakte van het Bataljon Marine-troepen, dan wel voor plaatsing in opleiding was zich onverwijld te doen registreren op het dichtstbijzijnde Aanmeldingsbureau voor Oorlogsvrijwilligers.

Afkomstig van de minister van Marine, F. TH. Furstner, Luitenant-Admiraal.

Afmeting: 25x35 cm, Drukkerij HaBe, Tilburg.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag