093015 - Receptie t.g.v. de viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus. Links voorzitter J. Hoofs, naast hem pater Van Dinter, geestelijk adviseur, geheel rechts Van Lieshout, melkhandelaar aan de Diepenstraat. - Foto's & Kaarten

Receptie t.g.v. de viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus. Links voorzitter J. Hoofs, naast hem pater Van Dinter, geestelijk adviseur, geheel rechts Van Lieshout, melkhandelaar aan de Diepenstraat.

Fotonummer["093015"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf08-05-1963
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingReceptie t.g.v. de viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus. Links voorzitter J. Hoofs, naast hem pater Van Dinter, geestelijk adviseur, geheel rechts Van Lieshout, melkhandelaar aan de Diepenstraat.
Datum

093015 - Receptie t.g.v. de viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus. Links voorzitter J. Hoofs, naast hem pater Van Dinter, geestelijk adviseur, geheel rechts Van Lieshout, melkhandelaar aan de Diepenstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag