603914 - Vincentius vereniging, Tilburg. Onder de goederen die in 1958 met 48 vrachtwagens aangevoerd werden, bevonden zich ook nogal wat dozen met schoenen. In het Centraal Magazijn werden die netjes gesorteerd en overzichtelijk opgestapeld. Aan de linkerkant hangen de korte jasjes en mantels klaar. Er werd blijkbaar niet alleen kleding aangevoerd. In het midden is ruimte voor een bed met een kussen en erachter liggen 2 matrassen en 2 kussen. Ook die werden gegeven aan hen die dat nodig hadden. - Foto's & Kaarten

Vincentius vereniging, Tilburg. Onder de goederen die in 1958 met 48 vrachtwagens aangevoerd werden, bevonden zich ook nogal wat dozen met schoenen. In het Centraal Magazijn werden die netjes gesorteerd en overzichtelijk opgestapeld. Aan de linkerkant hangen de korte jasjes en mantels klaar. Er werd blijkbaar niet alleen kleding aangevoerd. In het midden is ruimte voor een bed met een kussen en erachter liggen 2 matrassen en 2 kussen. Ook die werden gegeven aan hen die dat nodig hadden.

Fotonummer["603914"]
PlaatsTilburg
Straat["Veemarktstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf18-10-1958
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Herkomst406, Collectie foto's Tilburg, 1865-heden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVincentius vereniging, Tilburg. Onder de goederen die in 1958 met 48 vrachtwagens aangevoerd werden, bevonden zich ook nogal wat dozen met schoenen. In het Centraal Magazijn werden die netjes gesorteerd en overzichtelijk opgestapeld. Aan de linkerkant hangen de korte jasjes en mantels klaar. Er werd blijkbaar niet alleen kleding aangevoerd. In het midden is ruimte voor een bed met een kussen en erachter liggen 2 matrassen en 2 kussen. Ook die werden gegeven aan hen die dat nodig hadden.
Huisnummer37
Datum

603914 - Vincentius vereniging, Tilburg. 
Onder de goederen die in 1958 met 48 vrachtwagens aangevoerd werden,  bevonden zich ook nogal wat dozen met schoenen. In het Centraal Magazijn werden die netjes gesorteerd en overzichtelijk opgestapeld. Aan de linkerkant hangen de korte jasjes en mantels klaar. Er werd blijkbaar niet alleen kleding aangevoerd. In het midden is ruimte voor een bed met een kussen en erachter liggen 2 matrassen en 2 kussen. Ook die werden gegeven aan hen die dat nodig hadden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag