063903 - De eerste prijs voor een varken tijdens een veekeuring. Rechts de broers Frans en Kees van de Put, zonen van slager Frans van de Put en Adriana Maria van Puijenbroek. Vermoedelijk is dit tijdens een Paasveemarkt in Den Bosch. Dit soort markten werden gehouden in de tien dagen voorafgaand aan het paasfeest, ter voorbereiding op het einde van de vastenperiode. - Foto's & Kaarten

De eerste prijs voor een varken tijdens een veekeuring. Rechts de broers Frans en Kees van de Put, zonen van slager Frans van de Put en Adriana Maria van Puijenbroek. Vermoedelijk is dit tijdens een Paasveemarkt in Den Bosch. Dit soort markten werden gehouden in de tien dagen voorafgaand aan het paasfeest, ter voorbereiding op het einde van de vastenperiode.

Fotonummer["063903"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe eerste prijs voor een varken tijdens een veekeuring. Rechts de broers Frans en Kees van de Put, zonen van slager Frans van de Put en Adriana Maria van Puijenbroek. Vermoedelijk is dit tijdens een Paasveemarkt in Den Bosch. Dit soort markten werden gehouden in de tien dagen voorafgaand aan het paasfeest, ter voorbereiding op het einde van de vastenperiode.
Datum

063903 - De eerste prijs voor een varken tijdens een veekeuring. Rechts de broers Frans en Kees van de Put, zonen van slager Frans van de Put en Adriana Maria van Puijenbroek. Vermoedelijk is dit tijdens een Paasveemarkt in Den Bosch. Dit soort markten werden gehouden in de tien dagen voorafgaand aan het paasfeest, ter voorbereiding op het einde van de vastenperiode.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag