057079 - Anthonie Abraham Vorsterman van Oijen, vooral bekend als publicist over de nederlandse genealogie en heraldiek. Hij werd geboren te Moergestel op 6 augustus 1845 als zoon van Constantijn Johannes Vorsterman van Oijen en van Adriana Pape uit Gilze. Befaamd werd zijn meerdelige "Stam- en wapenboek van aanzienlijke Nederlandsche familiën". Hij is waarschijnlijk de enige geboren Moergestelnaar die een plaats kreeg in de Grote Winkler Prins Encyclopedie. - Foto's & Kaarten

Anthonie Abraham Vorsterman van Oijen, vooral bekend als publicist over de nederlandse genealogie en heraldiek. Hij werd geboren te Moergestel op 6 augustus 1845 als zoon van Constantijn Johannes Vorsterman van Oijen en van Adriana Pape uit Gilze. Befaamd werd zijn meerdelige "Stam- en wapenboek van aanzienlijke Nederlandsche familiën". Hij is waarschijnlijk de enige geboren Moergestelnaar die een plaats kreeg in de Grote Winkler Prins Encyclopedie.

Fotonummer["057079"]
PlaatsMoergestel
Datering vanaf1890
HerkomstBrabant collectie UvT
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingAnthonie Abraham Vorsterman van Oijen, vooral bekend als publicist over de nederlandse genealogie en heraldiek. Hij werd geboren te Moergestel op 6 augustus 1845 als zoon van Constantijn Johannes Vorsterman van Oijen en van Adriana Pape uit Gilze. Befaamd werd zijn meerdelige "Stam- en wapenboek van aanzienlijke Nederlandsche familiën". Hij is waarschijnlijk de enige geboren Moergestelnaar die een plaats kreeg in de Grote Winkler Prins Encyclopedie.
Annotatie"Merk toch hoe sterk", p. 48.
Datum

057079 - Anthonie Abraham Vorsterman van Oijen, vooral bekend als publicist over de nederlandse genealogie en heraldiek. Hij werd geboren te Moergestel op 6 augustus 1845 als zoon van Constantijn Johannes Vorsterman van Oijen en van Adriana Pape uit Gilze. Befaamd werd zijn meerdelige "Stam- en wapenboek van aanzienlijke Nederlandsche familiën". Hij is waarschijnlijk de enige geboren Moergestelnaar die een plaats kreeg in de Grote Winkler Prins Encyclopedie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag