010414 - Zomerstraat tussen Lieve Vrouweplein en de kruising met de Bredaseweg. Links de woning van wollenstoffenfabrikant F.M. Sträter (Zomerstraat nr. 49). Dit herenhuis is het enige pand van dit gedeelte van de Zomerstraat dat bleef staan bij de aanleg van de Schouwburgring. In de jaren zestig van de 20e eeuw zat in dit pand de firma Boerboom. Ook was het toen studentenhuis. Rechts toegang tot kantoor en wollenstoffenfabriek van de firma F.M. Sträter. - Foto's & Kaarten

Zomerstraat tussen Lieve Vrouweplein en de kruising met de Bredaseweg. Links de woning van wollenstoffenfabrikant F.M. Sträter (Zomerstraat nr. 49). Dit herenhuis is het enige pand van dit gedeelte van de Zomerstraat dat bleef staan bij de aanleg van de Schouwburgring. In de jaren zestig van de 20e eeuw zat in dit pand de firma Boerboom. Ook was het toen studentenhuis. Rechts toegang tot kantoor en wollenstoffenfabriek van de firma F.M. Sträter.

Fotonummer["010414"]
PlaatsTilburg
Straat["Zomerstraat"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingZomerstraat tussen Lieve Vrouweplein en de kruising met de Bredaseweg. Links de woning van wollenstoffenfabrikant F.M. Sträter (Zomerstraat nr. 49). Dit herenhuis is het enige pand van dit gedeelte van de Zomerstraat dat bleef staan bij de aanleg van de Schouwburgring. In de jaren zestig van de 20e eeuw zat in dit pand de firma Boerboom. Ook was het toen studentenhuis. Rechts toegang tot kantoor en wollenstoffenfabriek van de firma F.M. Sträter.
Datum["1915"]

010414 - Zomerstraat tussen Lieve Vrouweplein en de kruising met de Bredaseweg. Links de woning van wollenstoffenfabrikant F.M. Sträter (Zomerstraat nr. 49). Dit herenhuis is het enige pand van dit gedeelte van de Zomerstraat dat bleef staan bij de aanleg van de Schouwburgring. In de jaren zestig van de 20e eeuw zat in dit pand de firma Boerboom. Ook was het toen studentenhuis. Rechts toegang tot kantoor en wollenstoffenfabriek van de firma F.M. Sträter.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag