TLB023000319_001 - Een vijftal travestieten tijdens "Roze Maandag" op de Tilburgse Kermis. Ter gelegenheid van roze maandag is de medewerker van het "Prijzenfestival" uitgedost met roze ballonnen De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland. - Foto's & Kaarten

Een vijftal travestieten tijdens "Roze Maandag" op de Tilburgse Kermis. Ter gelegenheid van roze maandag is de medewerker van het "Prijzenfestival" uitgedost met roze ballonnen De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.

Fotonummer["TLB023000319_001"]
PlaatsTilburg
WijkCentrum / Binnenstad
Datering vanaf07-1993
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEen vijftal travestieten tijdens "Roze Maandag" op de Tilburgse Kermis. Ter gelegenheid van roze maandag is de medewerker van het "Prijzenfestival" uitgedost met roze ballonnen De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.
Datum

TLB023000319_001 - Een vijftal travestieten tijdens "Roze Maandag" op de Tilburgse Kermis.
Ter gelegenheid van roze maandag is de medewerker van het "Prijzenfestival" uitgedost met roze ballonnen De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag