651047 - Beschrijving ontbreekt op fiche, overgenomen uit beheersdossier. De vierde plaat van de overstroming der landen, inzonderheid het land van Altena en het land van Heusden, de heerlijkheid van Geertruidenberg, de ganse Biesbos ofte verdronken waard van Zuid-Holland, benevens de gehele Bommelerwaard die droog gebleven is met alle desselfs doorbraaken in de dijken; waarbij gevoegd is een nette afbeelding van de kettingmoolen die gebruikt is om het water uit de stad te maalen in den jaren 1740 en 1741. Ingelijst secretariskamer. 51,5 x 52 cm. - Foto's & Kaarten

Beschrijving ontbreekt op fiche, overgenomen uit beheersdossier. De vierde plaat van de overstroming der landen, inzonderheid het land van Altena en het land van Heusden, de heerlijkheid van Geertruidenberg, de ganse Biesbos ofte verdronken waard van Zuid-Holland, benevens de gehele Bommelerwaard die droog gebleven is met alle desselfs doorbraaken in de dijken; waarbij gevoegd is een nette afbeelding van de kettingmoolen die gebruikt is om het water uit de stad te maalen in den jaren 1740 en 1741. Ingelijst secretariskamer. 51,5 x 52 cm.

Fotonummer["651047"]
PlaatsGeertruidenberg
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingBeschrijving ontbreekt op fiche, overgenomen uit beheersdossier. De vierde plaat van de overstroming der landen, inzonderheid het land van Altena en het land van Heusden, de heerlijkheid van Geertruidenberg, de ganse Biesbos ofte verdronken waard van Zuid-Holland, benevens de gehele Bommelerwaard die droog gebleven is met alle desselfs doorbraaken in de dijken; waarbij gevoegd is een nette afbeelding van de kettingmoolen die gebruikt is om het water uit de stad te maalen in den jaren 1740 en 1741. Ingelijst secretariskamer. 51,5 x 52 cm.
Datum

651047 - Beschrijving ontbreekt op fiche, overgenomen uit beheersdossier. De vierde plaat van de overstroming der landen, inzonderheid het land van Altena en het land van Heusden, de heerlijkheid van Geertruidenberg, de ganse Biesbos ofte verdronken waard van Zuid-Holland, benevens de gehele Bommelerwaard die droog gebleven is met alle desselfs doorbraaken in de dijken; waarbij gevoegd is een nette afbeelding van de kettingmoolen die gebruikt is om het water uit de stad te maalen in den jaren 1740 en 1741. Ingelijst secretariskamer. 51,5 x 52 cm.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag