082288 - Kruising Stationsstraat, Hoofdstraat, Marijkestraat (r), Wilhelminastraat (l). Links de Wilhelminaboom die werd geplant ter gelegenheid van de troonsbestijging van koningin Wilhelmina in 1898. Links ok de looierij 'de Chroom'. Op deze plek zal in 2000 het winkelcentrum gebouwd worden. Deze foto werd genomen bij de voltooiing van de bestratings- en rioleringswerkzaamheden. - Foto's & Kaarten

Kruising Stationsstraat, Hoofdstraat, Marijkestraat (r), Wilhelminastraat (l). Links de Wilhelminaboom die werd geplant ter gelegenheid van de troonsbestijging van koningin Wilhelmina in 1898. Links ok de looierij 'de Chroom'. Op deze plek zal in 2000 het winkelcentrum gebouwd worden. Deze foto werd genomen bij de voltooiing van de bestratings- en rioleringswerkzaamheden.

Fotonummer["082288"]
PlaatsRijen
Straat["Stationsstraat"]
Datering vanaf25-09-1953
FotograafStramer, J. Breda
Herkomst2833 Collectie foto's gemeente Gilze en Rijen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKruising Stationsstraat, Hoofdstraat, Marijkestraat (r), Wilhelminastraat (l). Links de Wilhelminaboom die werd geplant ter gelegenheid van de troonsbestijging van koningin Wilhelmina in 1898. Links ok de looierij 'de Chroom'. Op deze plek zal in 2000 het winkelcentrum gebouwd worden. Deze foto werd genomen bij de voltooiing van de bestratings- en rioleringswerkzaamheden.
Datum

082288 - Kruising Stationsstraat, Hoofdstraat, Marijkestraat (r), Wilhelminastraat (l). Links de Wilhelminaboom die werd geplant ter gelegenheid van de troonsbestijging van koningin Wilhelmina in 1898. Links ok de looierij 'de Chroom'. Op deze plek zal in 2000 het winkelcentrum gebouwd worden.
Deze foto werd genomen bij de voltooiing van de bestratings- en rioleringswerkzaamheden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag