650398 - Schmidlin. De familie Schmidlin naast het atelier aan de Gasthuisstraat. V.l.n.r. Louis Jr.,Johanna Schmidlin-Dubois, Lies en Karel. Louis Sr. fotografeerde ook zichzelf via een crayonportret aan de muur. Geheel links de ramen van de fotostudio, gericht op het noorderlichtom de lichtinval constant te kunnen houden. 1912. - Foto's & Kaarten

Schmidlin. De familie Schmidlin naast het atelier aan de Gasthuisstraat. V.l.n.r. Louis Jr.,Johanna Schmidlin-Dubois, Lies en Karel. Louis Sr. fotografeerde ook zichzelf via een crayonportret aan de muur. Geheel links de ramen van de fotostudio, gericht op het noorderlichtom de lichtinval constant te kunnen houden. 1912.

Fotonummer["650398"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1912
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchmidlin. De familie Schmidlin naast het atelier aan de Gasthuisstraat. V.l.n.r. Louis Jr.,Johanna Schmidlin-Dubois, Lies en Karel. Louis Sr. fotografeerde ook zichzelf via een crayonportret aan de muur. Geheel links de ramen van de fotostudio, gericht op het noorderlichtom de lichtinval constant te kunnen houden. 1912.
AnnotatieGepubliceerd in "Tilburg gefotografeerd door Schmidlin" pag. 17 links.
Datum

650398 - Schmidlin. De familie Schmidlin naast het atelier aan de Gasthuisstraat. V.l.n.r. Louis Jr.,Johanna Schmidlin-Dubois, Lies en Karel. Louis Sr. fotografeerde ook zichzelf via een crayonportret aan de muur. Geheel links de ramen van de fotostudio, gericht op het noorderlichtom de lichtinval constant te kunnen  houden. 1912.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag