651886 - Moederhuis Franciscanessen, Instituut St. Joseph. Pensionaat. interieur, foto van de recreatiezaal. In het midden van de vorige eeuw werd de zaal in tweeën gesplitst waarbij het gedeelte met de ramen (voor) bestemd was voor de meisjes uit de hoogste MMS klassen (5 en 6) en het andere gedeelte voor de jongere leerlingen. - Foto's & Kaarten

Moederhuis Franciscanessen, Instituut St. Joseph. Pensionaat. interieur, foto van de recreatiezaal. In het midden van de vorige eeuw werd de zaal in tweeën gesplitst waarbij het gedeelte met de ramen (voor) bestemd was voor de meisjes uit de hoogste MMS klassen (5 en 6) en het andere gedeelte voor de jongere leerlingen.

Fotonummer["651886"]
PlaatsDongen
Straat["Hoge Ham"]
Datering vanaf26-05-1911
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingMoederhuis Franciscanessen, Instituut St. Joseph. Pensionaat. interieur, foto van de recreatiezaal. In het midden van de vorige eeuw werd de zaal in tweeën gesplitst waarbij het gedeelte met de ramen (voor) bestemd was voor de meisjes uit de hoogste MMS klassen (5 en 6) en het andere gedeelte voor de jongere leerlingen.
Huisnummer25
Datum

651886 - Moederhuis Franciscanessen, Instituut St. Joseph. Pensionaat. interieur, foto van de recreatiezaal. In het midden van de vorige eeuw werd de zaal in tweeën gesplitst waarbij het gedeelte met de ramen (voor) bestemd was voor de meisjes uit de hoogste MMS klassen (5 en 6) en het andere gedeelte voor de jongere leerlingen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag