092699 - Opvoering van het toneelstuk "de twee monnikskens" door leerlingen van de derde klas van de r.k. lagere jongensschool St. Thomas aan de Thomas van Diessenstraat ter gelegenheid van het kerstfeest. Van links naar recths Jos Heuvelmans, Christje Robben uit de Molenstraat en Piet Hoskens. - Foto's & Kaarten

Opvoering van het toneelstuk "de twee monnikskens" door leerlingen van de derde klas van de r.k. lagere jongensschool St. Thomas aan de Thomas van Diessenstraat ter gelegenheid van het kerstfeest. Van links naar recths Jos Heuvelmans, Christje Robben uit de Molenstraat en Piet Hoskens.

Fotonummer["092699"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf01-12-1942
FotograafBoxtel, Jan van, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOpvoering van het toneelstuk "de twee monnikskens" door leerlingen van de derde klas van de r.k. lagere jongensschool St. Thomas aan de Thomas van Diessenstraat ter gelegenheid van het kerstfeest. Van links naar recths Jos Heuvelmans, Christje Robben uit de Molenstraat en Piet Hoskens.
Datum

092699 - Opvoering van het toneelstuk "de twee monnikskens" door leerlingen van de derde klas van de r.k. lagere jongensschool St. Thomas aan de Thomas van Diessenstraat ter gelegenheid van het kerstfeest. Van links naar recths Jos Heuvelmans, Christje Robben uit de Molenstraat en Piet Hoskens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag