002102 - De Schans, voorheen de Heikant. Kerk van O.L.V. Vrouw Onbevlekte Ontvangenis, pastorie en St. Leonardusgesticht. Architect van de kerk J.C. van den Heuvel, van de pastorie Hendrik van Tulder. - Foto's & Kaarten

De Schans, voorheen de Heikant. Kerk van O.L.V. Vrouw Onbevlekte Ontvangenis, pastorie en St. Leonardusgesticht. Architect van de kerk J.C. van den Heuvel, van de pastorie Hendrik van Tulder.

Fotonummer["002102"]
PlaatsTilburg
Straat["De Schans"]
WijkDe Schans
Datering vanaf1918
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe Schans, voorheen de Heikant. Kerk van O.L.V. Vrouw Onbevlekte Ontvangenis, pastorie en St. Leonardusgesticht. Architect van de kerk J.C. van den Heuvel, van de pastorie Hendrik van Tulder.
AnnotatieD. Hendrickx en W. Manders, Heikant-Quirijnstok twintig jaar in het wit, in: II (1984) Tilburg, tijdschrift voor geschiedenis, monumenten en cultuur 3, p. 15-17. Fons Plevoets, Tilburg gegroeid en gemaakt, in: Tilburg 23 (2005) p. 76.
Datum

002102 - De Schans, voorheen de Heikant. Kerk van O.L.V. Vrouw Onbevlekte Ontvangenis, pastorie en St. Leonardusgesticht. Architect van de kerk J.C. van den Heuvel, van de pastorie Hendrik van Tulder.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag