006586 - Dezer dagen herdachten Gerardus Bierings en Joanna Engelen de dag dat zij vijftig jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Een buurtcommissie had dan ook al weken van te voren voorbereidingen getroffen om deze dag tot een onvergetelijke te maken.Een tweetal erebogen waren opgesteld en nog een dito vóór de woning in de Hasseltstraat. Een interessante bijzonderheid is. dat vier van de dochters van het gouden paar er drie in Oost-Indië als religieuzen-Ursulinen werkzaam, terwijl de andere in het clarissen-klooster verblijft. Een van de zonen P. Bierings is als kapelaan werkzaam te Wasall bij Birmingham (Engeland). - Foto's & Kaarten

Dezer dagen herdachten Gerardus Bierings en Joanna Engelen de dag dat zij vijftig jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Een buurtcommissie had dan ook al weken van te voren voorbereidingen getroffen om deze dag tot een onvergetelijke te maken.Een tweetal erebogen waren opgesteld en nog een dito vóór de woning in de Hasseltstraat. Een interessante bijzonderheid is. dat vier van de dochters van het gouden paar er drie in Oost-Indië als religieuzen-Ursulinen werkzaam, terwijl de andere in het clarissen-klooster verblijft. Een van de zonen P. Bierings is als kapelaan werkzaam te Wasall bij Birmingham (Engeland).

Fotonummer["006586"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf11-02-1909
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDezer dagen herdachten Gerardus Bierings en Joanna Engelen de dag dat zij vijftig jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Een buurtcommissie had dan ook al weken van te voren voorbereidingen getroffen om deze dag tot een onvergetelijke te maken.Een tweetal erebogen waren opgesteld en nog een dito vóór de woning in de Hasseltstraat. Een interessante bijzonderheid is. dat vier van de dochters van het gouden paar er drie in Oost-Indië als religieuzen-Ursulinen werkzaam, terwijl de andere in het clarissen-klooster verblijft. Een van de zonen P. Bierings is als kapelaan werkzaam te Wasall bij Birmingham (Engeland).
Datum

006586 - Dezer dagen herdachten Gerardus Bierings en Joanna Engelen de dag dat zij vijftig jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. Een buurtcommissie had dan ook al weken van te voren voorbereidingen getroffen om deze dag tot een onvergetelijke te maken.Een tweetal erebogen waren opgesteld en nog een dito vóór de woning in de Hasseltstraat. Een interessante bijzonderheid is. dat vier van de dochters van het gouden paar er drie in Oost-Indië als religieuzen-Ursulinen werkzaam, terwijl de andere in het clarissen-klooster verblijft. Een van de zonen P. Bierings is als kapelaan werkzaam te Wasall bij Birmingham (Engeland).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag