049406 - Medewerkers van de plansoenendienst van de gemeente Tilburg in het Wandelbos bij de dependance van deze dienst. De foto is waarschijnlijk gemaakt t.g.v. de opening van het nieuwe onderkomen van de geitjes. Op de foto v.l.n.r. Toine van Wezel (stagiair). Sjef Rombouts (gemeente), een onbekende stagiair, Ad Lommers van transportbedrijf Gebr. Kolen, Walter Maas die zorg droeg voor het onderhoud van het dierenverblijf, op de voorgrond Peter Versteijnen, Marcel Kolen en Jan Smits. Ook deze drie werkten bij de gemeentelijke groenvoorziening. - Foto's & Kaarten

Medewerkers van de plansoenendienst van de gemeente Tilburg in het Wandelbos bij de dependance van deze dienst. De foto is waarschijnlijk gemaakt t.g.v. de opening van het nieuwe onderkomen van de geitjes. Op de foto v.l.n.r. Toine van Wezel (stagiair). Sjef Rombouts (gemeente), een onbekende stagiair, Ad Lommers van transportbedrijf Gebr. Kolen, Walter Maas die zorg droeg voor het onderhoud van het dierenverblijf, op de voorgrond Peter Versteijnen, Marcel Kolen en Jan Smits. Ook deze drie werkten bij de gemeentelijke groenvoorziening.

Fotonummer["049406"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1990
FotograafMultivision, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMedewerkers van de plansoenendienst van de gemeente Tilburg in het Wandelbos bij de dependance van deze dienst. De foto is waarschijnlijk gemaakt t.g.v. de opening van het nieuwe onderkomen van de geitjes. Op de foto v.l.n.r. Toine van Wezel (stagiair). Sjef Rombouts (gemeente), een onbekende stagiair, Ad Lommers van transportbedrijf Gebr. Kolen, Walter Maas die zorg droeg voor het onderhoud van het dierenverblijf, op de voorgrond Peter Versteijnen, Marcel Kolen en Jan Smits. Ook deze drie werkten bij de gemeentelijke groenvoorziening.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 22.10.2008.
Datum

049406 - Medewerkers van de plansoenendienst van de gemeente Tilburg in het Wandelbos bij de dependance van deze dienst. De foto is waarschijnlijk gemaakt t.g.v. de opening van het nieuwe onderkomen van de geitjes. Op de foto v.l.n.r. Toine van Wezel (stagiair). Sjef Rombouts (gemeente), een onbekende stagiair, Ad Lommers van transportbedrijf Gebr. Kolen, Walter Maas die zorg droeg voor het onderhoud van het dierenverblijf, op de voorgrond Peter Versteijnen, Marcel Kolen en Jan Smits. Ook deze drie werkten bij de gemeentelijke groenvoorziening.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag