1696131 - Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Een realistische oefening van het Rode Kruis in Kaatsheuvel in 1996. Op de voorgrond worden Lotus slachtoffers geholpen door het Rode Kruis en de politie. Rechts staat de ambulance. Op de achtergrond staat de traumahelikopter in het weiland. - Foto's & Kaarten

Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Een realistische oefening van het Rode Kruis in Kaatsheuvel in 1996. Op de voorgrond worden Lotus slachtoffers geholpen door het Rode Kruis en de politie. Rechts staat de ambulance. Op de achtergrond staat de traumahelikopter in het weiland.

Fotonummer["1696131"]
PlaatsKaatsheuvel
Datering vanaf1996
Herkomst1696 Rode Kruis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingNederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Een realistische oefening van het Rode Kruis in Kaatsheuvel in 1996. Op de voorgrond worden Lotus slachtoffers geholpen door het Rode Kruis en de politie. Rechts staat de ambulance. Op de achtergrond staat de traumahelikopter in het weiland.
Datum

1696131 - Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Een realistische oefening van het Rode Kruis in Kaatsheuvel in 1996. Op de voorgrond worden Lotus slachtoffers geholpen door het Rode Kruis en de politie. Rechts staat de ambulance. Op de achtergrond staat de traumahelikopter in het weiland.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag