045945 - Gezicht op Goirle in augustus 1913. Op de achtergrond de molen van de familie De Visscher aan de Groeneweg. Van links naar rechts de fabrieksschoorstenen van de firma's Van Besouw, Van Enschot, Van Puijenbroek, Van de Lisdonk en ,nauwelijks zichtbaar achter persoon rechts, Pijnenburg. Op de voorgrond de oogstende familie De Brouwer. Ongeveer ter plaatse ligt nu de Emmastraat. - Foto's & Kaarten

Gezicht op Goirle in augustus 1913. Op de achtergrond de molen van de familie De Visscher aan de Groeneweg. Van links naar rechts de fabrieksschoorstenen van de firma's Van Besouw, Van Enschot, Van Puijenbroek, Van de Lisdonk en ,nauwelijks zichtbaar achter persoon rechts, Pijnenburg. Op de voorgrond de oogstende familie De Brouwer. Ongeveer ter plaatse ligt nu de Emmastraat.

Fotonummer["045945"]
PlaatsGoirle
FotograafHuub P.J. de Bont, Goirle
HerkomstP. de Bont, Drunen.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGezicht op Goirle in augustus 1913. Op de achtergrond de molen van de familie De Visscher aan de Groeneweg. Van links naar rechts de fabrieksschoorstenen van de firma's Van Besouw, Van Enschot, Van Puijenbroek, Van de Lisdonk en ,nauwelijks zichtbaar achter persoon rechts, Pijnenburg. Op de voorgrond de oogstende familie De Brouwer. Ongeveer ter plaatse ligt nu de Emmastraat.
AnnotatieDrie eeuwen landbouwgeschiedenis van Goirle, p. 103.
Datum["1913"]

045945 - Gezicht op Goirle in augustus 1913. Op de achtergrond de molen van de familie De Visscher aan de Groeneweg. Van links naar rechts de fabrieksschoorstenen van de firma's Van Besouw, Van Enschot, Van Puijenbroek, Van de Lisdonk en ,nauwelijks zichtbaar achter persoon rechts, Pijnenburg. Op de voorgrond de oogstende familie De Brouwer. Ongeveer ter plaatse ligt nu de Emmastraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag