079677 - In Udenhout kwam de georganiseerde bedevaart naar Kevelaer in het jaar 1888 op gang, aanvankelijk per trein en per fiets. nadien meestal met een aantal bussen. in 1913 werd Martinus van drunen gehuldigd als zilveren pelgrim en in 1924 kreeg Peer vd Velden als leider van de fietspelgrims een zilveren medaille. Herkenbaar aan de staf en lalotje Graar van de Plas en Jan Bertens als pelgrimsvlnr: W. vd Voort, Fr. de Ruijter, Sj. Robben, Adr. van Gorkom, H. van Gorkom, Pierson van Dun (geheel rechts) - Foto's & Kaarten

In Udenhout kwam de georganiseerde bedevaart naar Kevelaer in het jaar 1888 op gang, aanvankelijk per trein en per fiets. nadien meestal met een aantal bussen. in 1913 werd Martinus van drunen gehuldigd als zilveren pelgrim en in 1924 kreeg Peer vd Velden als leider van de fietspelgrims een zilveren medaille. Herkenbaar aan de staf en lalotje Graar van de Plas en Jan Bertens als pelgrimsvlnr: W. vd Voort, Fr. de Ruijter, Sj. Robben, Adr. van Gorkom, H. van Gorkom, Pierson van Dun (geheel rechts)

Fotonummer["079677"]
PlaatsUdenhout
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingIn Udenhout kwam de georganiseerde bedevaart naar Kevelaer in het jaar 1888 op gang, aanvankelijk per trein en per fiets. nadien meestal met een aantal bussen. in 1913 werd Martinus van drunen gehuldigd als zilveren pelgrim en in 1924 kreeg Peer vd Velden als leider van de fietspelgrims een zilveren medaille. Herkenbaar aan de staf en lalotje Graar van de Plas en Jan Bertens als pelgrimsvlnr: W. vd Voort, Fr. de Ruijter, Sj. Robben, Adr. van Gorkom, H. van Gorkom, Pierson van Dun (geheel rechts)
Datum

079677 - In Udenhout kwam de georganiseerde bedevaart naar Kevelaer in het jaar 1888 op gang, aanvankelijk per trein en per fiets. nadien meestal met een aantal bussen. in 1913 werd Martinus van drunen gehuldigd als zilveren pelgrim en in 1924 kreeg Peer vd Velden als leider van de fietspelgrims een zilveren medaille. Herkenbaar aan de staf en lalotje Graar van de Plas en Jan Bertens als pelgrimsvlnr: W. vd Voort, Fr. de Ruijter, Sj. Robben, Adr. van Gorkom, H. van Gorkom, Pierson van Dun (geheel rechts)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag