050976 - Basisonderwijs. Klassenfoto. Fraters. Vierdejaars studenten en fraters van de kweekschool van de fraters, St. Stanislaus, aan de Fraterstraat 3 en van de kweekschool uit Goirle. De vier fraters zijn v.l.n.r. docent Nederlands frater Victor, de directeur van St. Stanislaus frater Sigismund, de directeur van de kweekschool uit Goirle frater Stanislaus Kostka en docent Frans en Engels Petrus Nolascus. Bovenste rij, derde van rechts is Angelo Andrean. - Foto's & Kaarten

Basisonderwijs. Klassenfoto. Fraters. Vierdejaars studenten en fraters van de kweekschool van de fraters, St. Stanislaus, aan de Fraterstraat 3 en van de kweekschool uit Goirle. De vier fraters zijn v.l.n.r. docent Nederlands frater Victor, de directeur van St. Stanislaus frater Sigismund, de directeur van de kweekschool uit Goirle frater Stanislaus Kostka en docent Frans en Engels Petrus Nolascus. Bovenste rij, derde van rechts is Angelo Andrean.

Fotonummer["050976"]
PlaatsTilburg
Straat["Fraterstraat"]
Datering vanaf13-11-1950
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBasisonderwijs. Klassenfoto. Fraters. Vierdejaars studenten en fraters van de kweekschool van de fraters, St. Stanislaus, aan de Fraterstraat 3 en van de kweekschool uit Goirle. De vier fraters zijn v.l.n.r. docent Nederlands frater Victor, de directeur van St. Stanislaus frater Sigismund, de directeur van de kweekschool uit Goirle frater Stanislaus Kostka en docent Frans en Engels Petrus Nolascus. Bovenste rij, derde van rechts is Angelo Andrean.
Datum

050976 - Basisonderwijs. Klassenfoto. Fraters. Vierdejaars studenten en fraters van de kweekschool van de fraters, St. Stanislaus, aan de Fraterstraat 3 en van de kweekschool uit Goirle.
De vier fraters zijn v.l.n.r. docent Nederlands frater Victor, de directeur van St. Stanislaus frater Sigismund, de directeur van de kweekschool uit Goirle frater Stanislaus Kostka en docent Frans en Engels Petrus Nolascus.
Bovenste rij, derde van rechts is Angelo Andrean.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag