038579 - Volt. Noord. Opleidingen. September 1964 hing deze foto op de tentoonstelling 25 jaar vakliedenopleiding Volt. Hier een vijloefening. Deze machine werd veelvudig gebruikt om allerlei profielgaten in stempelplaten te maken. Voordeel was dat de wanden van die gaten absoluut vlak en haaks waren. Met de uiteindelijke stempels werden producten gestanst. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord. Opleidingen. September 1964 hing deze foto op de tentoonstelling 25 jaar vakliedenopleiding Volt. Hier een vijloefening. Deze machine werd veelvudig gebruikt om allerlei profielgaten in stempelplaten te maken. Voordeel was dat de wanden van die gaten absoluut vlak en haaks waren. Met de uiteindelijke stempels werden producten gestanst.

Fotonummer["038579"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf01-09-1964
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord. Opleidingen. September 1964 hing deze foto op de tentoonstelling 25 jaar vakliedenopleiding Volt. Hier een vijloefening. Deze machine werd veelvudig gebruikt om allerlei profielgaten in stempelplaten te maken. Voordeel was dat de wanden van die gaten absoluut vlak en haaks waren. Met de uiteindelijke stempels werden producten gestanst.
Huisnummer25
Datum

038579 - Volt. Noord. Opleidingen. September 1964 hing deze foto op de tentoonstelling 25 jaar vakliedenopleiding Volt. Hier een vijloefening. Deze machine werd veelvudig gebruikt om allerlei profielgaten in stempelplaten te maken. Voordeel was dat de wanden van die gaten absoluut vlak en haaks waren. Met de uiteindelijke stempels werden producten gestanst.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag