044977 - Tweede Wereldoorlog. Van links naar rechts Hendrik de Jongh en Leo Spijkers uit Tilburg, waar zij werkzaam waren bij de Nederlandse Spoorwegen. In het kader van de Arbeitseinsatz werden zij ingedeeld bij een groep rangeerders uit Utrecht en tewerkgesteld bij de Deutsche Bundesbahn in Leipzig. Hendrik de Jongh, geboren te Tilburg op 6 augustus 1924, kwam om het leven te Leipzig op 17 juli 1944. - Foto's & Kaarten

Tweede Wereldoorlog. Van links naar rechts Hendrik de Jongh en Leo Spijkers uit Tilburg, waar zij werkzaam waren bij de Nederlandse Spoorwegen. In het kader van de Arbeitseinsatz werden zij ingedeeld bij een groep rangeerders uit Utrecht en tewerkgesteld bij de Deutsche Bundesbahn in Leipzig. Hendrik de Jongh, geboren te Tilburg op 6 augustus 1924, kwam om het leven te Leipzig op 17 juli 1944.

DownloadbaarOp aanvraag
Fotonummer["044977"]
Plaats(en)Tilburg
Datering vanaf1944
Fotograafonbekend
Uiterlijke vormfoto
Uitgebreide omschrijvingTweede Wereldoorlog. Van links naar rechts Hendrik de Jongh en Leo Spijkers uit Tilburg, waar zij werkzaam waren bij de Nederlandse Spoorwegen. In het kader van de Arbeitseinsatz werden zij ingedeeld bij een groep rangeerders uit Utrecht en tewerkgesteld bij de Deutsche Bundesbahn in Leipzig. Hendrik de Jongh, geboren te Tilburg op 6 augustus 1924, kwam om het leven te Leipzig op 17 juli 1944.
Datum

044977 - Tweede Wereldoorlog. Van links naar rechts Hendrik de Jongh en Leo Spijkers uit Tilburg, waar zij werkzaam waren bij de Nederlandse Spoorwegen. In het kader van de Arbeitseinsatz werden zij ingedeeld bij een groep rangeerders uit Utrecht en tewerkgesteld bij de Deutsche Bundesbahn in Leipzig. Hendrik de Jongh, geboren te Tilburg op 6 augustus 1924, kwam om het leven te Leipzig op 17 juli 1944.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag