060570 - Briefhoofd. Nota van J.H. Lepelaers & Zonen, eerste Tilburgsche stoom-Timmerfabriek, Zwijsenstraat 29 voor de gemeentelijk brandweer te Tilburg. Het briefhoofd is van na 1954. In dit jaar opende burgemeester Eduard Hendrik Joan baron van Voorst tot Voorst de hoofdvestiging aan de Ringbaan Oost. - Foto's & Kaarten

Briefhoofd. Nota van J.H. Lepelaers & Zonen, eerste Tilburgsche stoom-Timmerfabriek, Zwijsenstraat 29 voor de gemeentelijk brandweer te Tilburg. Het briefhoofd is van na 1954. In dit jaar opende burgemeester Eduard Hendrik Joan baron van Voorst tot Voorst de hoofdvestiging aan de Ringbaan Oost.

Fotonummer["060570"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1954
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingBriefhoofd. Nota van J.H. Lepelaers & Zonen, eerste Tilburgsche stoom-Timmerfabriek, Zwijsenstraat 29 voor de gemeentelijk brandweer te Tilburg. Het briefhoofd is van na 1954. In dit jaar opende burgemeester Eduard Hendrik Joan baron van Voorst tot Voorst de hoofdvestiging aan de Ringbaan Oost.
Datum

060570 - Briefhoofd. Nota van J.H. Lepelaers & Zonen, eerste Tilburgsche stoom-Timmerfabriek, Zwijsenstraat 29 voor de gemeentelijk brandweer te Tilburg. Het briefhoofd is van na 1954. In dit jaar opende burgemeester Eduard Hendrik Joan baron van Voorst tot Voorst de hoofdvestiging aan de Ringbaan Oost.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag