041036 - Sinterklaasviering van de propagandisten van de K.A.B. in het bondsgebouw van de R.K. Werkliedenbond aan de Tuinstraat in de jaren vijftig. Eenn van de aanwezigen is Jan Oude Vrielink, bestuurder van het district Tilburg van de Kleding- en Textielarbeidersbond St. Lambertus. - Foto's & Kaarten

Sinterklaasviering van de propagandisten van de K.A.B. in het bondsgebouw van de R.K. Werkliedenbond aan de Tuinstraat in de jaren vijftig. Eenn van de aanwezigen is Jan Oude Vrielink, bestuurder van het district Tilburg van de Kleding- en Textielarbeidersbond St. Lambertus.

Fotonummer["041036"]
PlaatsTilburg
Straat["Tuinstraat"]
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstK.D.C. Nijmegen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSinterklaasviering van de propagandisten van de K.A.B. in het bondsgebouw van de R.K. Werkliedenbond aan de Tuinstraat in de jaren vijftig. Eenn van de aanwezigen is Jan Oude Vrielink, bestuurder van het district Tilburg van de Kleding- en Textielarbeidersbond St. Lambertus.
AnnotatieRubriek Weerzien in het Brabants Dagblad dd 28-5-1998 en 4-6-1998,

041036 - Sinterklaasviering van de propagandisten van de K.A.B. in het bondsgebouw van de R.K. Werkliedenbond aan de Tuinstraat in de jaren vijftig. Eenn van de aanwezigen is Jan Oude Vrielink, bestuurder van het district Tilburg van de Kleding- en Textielarbeidersbond St. Lambertus.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag