041036 - Sinterklaasviering van de propagandisten van de K.A.B. in het bondsgebouw van de R.K. Werkliedenbond aan de Tuinstraat in de jaren vijftig. Eenn van de aanwezigen is Jan Oude Vrielink, bestuurder van het district Tilburg van de Kleding- en Textielarbeidersbond St. Lambertus. - Foto's & Kaarten

Sinterklaasviering van de propagandisten van de K.A.B. in het bondsgebouw van de R.K. Werkliedenbond aan de Tuinstraat in de jaren vijftig. Eenn van de aanwezigen is Jan Oude Vrielink, bestuurder van het district Tilburg van de Kleding- en Textielarbeidersbond St. Lambertus.

Fotonummer["041036"]
PlaatsTilburg
Straat["Tuinstraat"]
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstK.D.C. Nijmegen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSinterklaasviering van de propagandisten van de K.A.B. in het bondsgebouw van de R.K. Werkliedenbond aan de Tuinstraat in de jaren vijftig. Eenn van de aanwezigen is Jan Oude Vrielink, bestuurder van het district Tilburg van de Kleding- en Textielarbeidersbond St. Lambertus.
AnnotatieRubriek Weerzien in het Brabants Dagblad dd 28-5-1998 en 4-6-1998,
Datum

041036 - Sinterklaasviering van de propagandisten van de K.A.B. in het bondsgebouw van de R.K. Werkliedenbond aan de Tuinstraat in de jaren vijftig. Eenn van de aanwezigen is Jan Oude Vrielink, bestuurder van het district Tilburg van de Kleding- en Textielarbeidersbond St. Lambertus.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag