053274 - Koninklijke bezoeken. Versierd terrein van de Fabrieken Van den Bergh-Krabbendam (Beka) aan de St. Josephstraat. Op de achtergrond rechts van de schoorsteen het ketelhuis. Koningin Wilhelmina en prins Hendrik bezochten in 1913 internationale tentoonstelling en de fabrieken van de firma Van den Bergh-Krabbendam (BEKA). - Foto's & Kaarten

Koninklijke bezoeken. Versierd terrein van de Fabrieken Van den Bergh-Krabbendam (Beka) aan de St. Josephstraat. Op de achtergrond rechts van de schoorsteen het ketelhuis. Koningin Wilhelmina en prins Hendrik bezochten in 1913 internationale tentoonstelling en de fabrieken van de firma Van den Bergh-Krabbendam (BEKA).

Fotonummer["053274"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf14-07-1913
HerkomstCollectie Nienhuis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKoninklijke bezoeken. Versierd terrein van de Fabrieken Van den Bergh-Krabbendam (Beka) aan de St. Josephstraat. Op de achtergrond rechts van de schoorsteen het ketelhuis. Koningin Wilhelmina en prins Hendrik bezochten in 1913 internationale tentoonstelling en de fabrieken van de firma Van den Bergh-Krabbendam (BEKA).
AnnotatieTilburgers p. 110; Zie ook RA Tilburg, Documentatie Tilburg inv.nr. 698
Datum

053274 - Koninklijke bezoeken. Versierd terrein van de Fabrieken Van den Bergh-Krabbendam (Beka) aan de St. Josephstraat. Op de achtergrond rechts van de schoorsteen het ketelhuis. Koningin Wilhelmina en prins Hendrik bezochten in 1913 internationale tentoonstelling en de fabrieken van de firma Van den Bergh-Krabbendam (BEKA).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag