045554 - Leden van het St.Aloysiuspatronaat. Op de eerste rij v.l.n.r. Drik Snels, Pierre Schellekens Frzn., Nol van Loon Azn., Piet van den Hout, Wim Spijkers en Anton Versteden (als militair gesneuveld in 1940). Tweede rij v.l.n.r. Jan van Gorp, Pierre Schellekens, Toon van Rooij, kapelaan Elfrink, kapelaan Brands, Piet de Laat, Piet Verhagen en Kees Broers. Op de volgende rij v.l.n.r. te beginnen bij de man met de bril Huub Huijsmans (later voorzitter van de Nederlandse Vakorganisatie St.-Lambertus), Frans Tra, Wout van Ostaden, Wim van Boxtel, Adr. Schellekens, Pierre van Gils, Toon Snels, Frie van Gestel, Janus Snels en Antoon Sterk (jeugdleider en bakker van de Coöp aan de Bergstraat). - Foto's & Kaarten

Leden van het St.Aloysiuspatronaat. Op de eerste rij v.l.n.r. Drik Snels, Pierre Schellekens Frzn., Nol van Loon Azn., Piet van den Hout, Wim Spijkers en Anton Versteden (als militair gesneuveld in 1940). Tweede rij v.l.n.r. Jan van Gorp, Pierre Schellekens, Toon van Rooij, kapelaan Elfrink, kapelaan Brands, Piet de Laat, Piet Verhagen en Kees Broers. Op de volgende rij v.l.n.r. te beginnen bij de man met de bril Huub Huijsmans (later voorzitter van de Nederlandse Vakorganisatie St.-Lambertus), Frans Tra, Wout van Ostaden, Wim van Boxtel, Adr. Schellekens, Pierre van Gils, Toon Snels, Frie van Gestel, Janus Snels en Antoon Sterk (jeugdleider en bakker van de Coöp aan de Bergstraat).

Fotonummer["045554"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1935
HerkomstCollectie Tra - Eijsermans, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLeden van het St.Aloysiuspatronaat. Op de eerste rij v.l.n.r. Drik Snels, Pierre Schellekens Frzn., Nol van Loon Azn., Piet van den Hout, Wim Spijkers en Anton Versteden (als militair gesneuveld in 1940). Tweede rij v.l.n.r. Jan van Gorp, Pierre Schellekens, Toon van Rooij, kapelaan Elfrink, kapelaan Brands, Piet de Laat, Piet Verhagen en Kees Broers. Op de volgende rij v.l.n.r. te beginnen bij de man met de bril Huub Huijsmans (later voorzitter van de Nederlandse Vakorganisatie St.-Lambertus), Frans Tra, Wout van Ostaden, Wim van Boxtel, Adr. Schellekens, Pierre van Gils, Toon Snels, Frie van Gestel, Janus Snels en Antoon Sterk (jeugdleider en bakker van de Coöp aan de Bergstraat).
Datum

045554 - Leden van het St.Aloysiuspatronaat. Op de eerste rij v.l.n.r. Drik Snels, Pierre Schellekens Frzn., Nol van Loon Azn., Piet van den Hout, Wim Spijkers en Anton Versteden (als militair gesneuveld in 1940). Tweede rij v.l.n.r. Jan van Gorp, Pierre Schellekens, Toon van Rooij, kapelaan Elfrink, kapelaan Brands, Piet de Laat, Piet Verhagen en Kees Broers. Op de volgende rij v.l.n.r. te beginnen bij de man met de bril Huub Huijsmans (later voorzitter  van de Nederlandse Vakorganisatie St.-Lambertus), Frans Tra, Wout  van Ostaden, Wim van Boxtel, Adr. Schellekens, Pierre  van Gils, Toon Snels, Frie van Gestel, Janus Snels en Antoon Sterk (jeugdleider en bakker van de Coöp aan de Bergstraat).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag