051162 - Basisonderwijs. r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. De hoogste klassen van de school St. Denis uit Tilburg. Zij maakten een schoolreisje naar vliegveld Waalhaven voor een Fokker C5 in de gemeente rotterdam. - Foto's & Kaarten

Basisonderwijs. r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. De hoogste klassen van de school St. Denis uit Tilburg. Zij maakten een schoolreisje naar vliegveld Waalhaven voor een Fokker C5 in de gemeente rotterdam.

Fotonummer["051162"]
PlaatsRotterdam
Datering vanaf01-07-1935
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBasisonderwijs. r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. De hoogste klassen van de school St. Denis uit Tilburg. Zij maakten een schoolreisje naar vliegveld Waalhaven voor een Fokker C5 in de gemeente rotterdam.
Annotatiezie ook documentnummer 51167.
Datum

051162 - Basisonderwijs. r.k. lagere school. St. Dionysius in de volksmond afgekort Saint Denis. De hoogste klassen van de school St. Denis uit Tilburg. Zij maakten een schoolreisje naar vliegveld Waalhaven voor een Fokker C5  in de gemeente rotterdam.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag