17280604 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Kermis in Moergestel in coronatijd op 3 juli 2020. Dit is de eerste kermis van 2020 die dankzij de versoepeling van de maatregelen door mag gaan. Later worden de maatregelen weer aangescherpt, waardoor kermissen later in de zomer en het najaar toch nog worden afgelast. Pijlen en borden geven de looprichting aan en bedrukken het belang van afstand houden. Enkele kinderen vermaken zich op de trampolines. Op de achtergrond nog de botsauto's en grijpautomaten. - Foto's & Kaarten

Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Kermis in Moergestel in coronatijd op 3 juli 2020. Dit is de eerste kermis van 2020 die dankzij de versoepeling van de maatregelen door mag gaan. Later worden de maatregelen weer aangescherpt, waardoor kermissen later in de zomer en het najaar toch nog worden afgelast. Pijlen en borden geven de looprichting aan en bedrukken het belang van afstand houden. Enkele kinderen vermaken zich op de trampolines. Op de achtergrond nog de botsauto's en grijpautomaten.

Fotonummer["17280604"]
PlaatsMoergestel
Straat["Sint Jansplein","Raadhuisstraat"]
Datering vanaf03-07-2020
FotograafMaria van der Heyden
Herkomst1728 Archief Covid-19
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCovid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Kermis in Moergestel in coronatijd op 3 juli 2020. Dit is de eerste kermis van 2020 die dankzij de versoepeling van de maatregelen door mag gaan. Later worden de maatregelen weer aangescherpt, waardoor kermissen later in de zomer en het najaar toch nog worden afgelast. Pijlen en borden geven de looprichting aan en bedrukken het belang van afstand houden. Enkele kinderen vermaken zich op de trampolines. Op de achtergrond nog de botsauto's en grijpautomaten.
Datum

17280604 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Kermis in Moergestel in coronatijd op 3 juli 2020. Dit is de eerste kermis van 2020 die dankzij de versoepeling van de maatregelen door mag gaan. Later worden de maatregelen weer aangescherpt, waardoor kermissen later in de zomer en het najaar toch nog worden afgelast.  Pijlen en borden geven de looprichting aan en bedrukken het belang van afstand houden. Enkele kinderen vermaken zich op de trampolines. Op de achtergrond nog de botsauto's en grijpautomaten.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag