007955 - Terras café Peerke van de Staak Reeshofweg 1 rond 1930. Peerke werkte als meesterknechtop een steenfabriek toen hij rond 1910 de uitspanning huurde van de Heidemij. Op 18 mei vertrok hij met zijn gezin naar Oirschot. Op 7 juni keerde hij terug. al die tijd bleef het café leeg staan. Na terugkomst werd het pand gekocht van de Heidemij. Later werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon M.H. van de Staak. - Foto's & Kaarten

Terras café Peerke van de Staak Reeshofweg 1 rond 1930. Peerke werkte als meesterknechtop een steenfabriek toen hij rond 1910 de uitspanning huurde van de Heidemij. Op 18 mei vertrok hij met zijn gezin naar Oirschot. Op 7 juni keerde hij terug. al die tijd bleef het café leeg staan. Na terugkomst werd het pand gekocht van de Heidemij. Later werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon M.H. van de Staak.

DownloadbaarJa
Fotonummer["007955"]
Plaats(en)Tilburg
Straat["Reeshofweg"]
Datering vanaf1930
FotograafOnbekend
Herkomstcoll: Vromans van de Staak
Uiterlijke vormfoto
Uitgebreide omschrijvingTerras café Peerke van de Staak Reeshofweg 1 rond 1930. Peerke werkte als meesterknechtop een steenfabriek toen hij rond 1910 de uitspanning huurde van de Heidemij. Op 18 mei vertrok hij met zijn gezin naar Oirschot. Op 7 juni keerde hij terug. al die tijd bleef het café leeg staan. Na terugkomst werd het pand gekocht van de Heidemij. Later werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon M.H. van de Staak.
AnnotatieReeshofjournaal.
Huisnummer1
Datum

007955 - Terras café Peerke van de Staak Reeshofweg 1 rond 1930. Peerke werkte als meesterknechtop een steenfabriek toen hij rond 1910 de uitspanning huurde van de Heidemij. Op 18 mei vertrok hij met zijn gezin naar Oirschot. Op 7 juni keerde hij terug. al die tijd bleef het café leeg staan. Na terugkomst werd het pand gekocht van de Heidemij. Later werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon M.H. van de Staak.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag