047347 - Inhuldiging en installatie van burgemeester Elsen. De harmonie met voorop de bestuursleden Gijs Tra, Eli Peijnenborg en Hendrik van de Ven. Links met bakkerskar van bakker De Jong. Rechts de drogisterij van de familie Vekemans-Naveau aan de Tilburgseweg. - Foto's & Kaarten

Inhuldiging en installatie van burgemeester Elsen. De harmonie met voorop de bestuursleden Gijs Tra, Eli Peijnenborg en Hendrik van de Ven. Links met bakkerskar van bakker De Jong. Rechts de drogisterij van de familie Vekemans-Naveau aan de Tilburgseweg.

Fotonummer["047347"]
PlaatsGoirle
Straat["Tilburgseweg"]
Datering vanaf1953
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstCollectie gem. Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInhuldiging en installatie van burgemeester Elsen. De harmonie met voorop de bestuursleden Gijs Tra, Eli Peijnenborg en Hendrik van de Ven. Links met bakkerskar van bakker De Jong. Rechts de drogisterij van de familie Vekemans-Naveau aan de Tilburgseweg.
Datum

047347 - Inhuldiging en installatie van burgemeester Elsen. De harmonie met voorop de bestuursleden Gijs Tra, Eli Peijnenborg en Hendrik van de Ven. Links met bakkerskar van bakker De Jong. Rechts de drogisterij van de familie Vekemans-Naveau aan de Tilburgseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag