050990 - Moeder overste van het St. Jacobusklooster van de zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus (zusters van Moerdijk) aan de Broekhovenseweg 166 aan de naaimachine. Het klooster staat op de hoek van de Ringbaan-Zuid. Na het vertrek van de zusters woonden er leden van de congregatie der oblaten van St. Franciscus van Sales. - Foto's & Kaarten

Moeder overste van het St. Jacobusklooster van de zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus (zusters van Moerdijk) aan de Broekhovenseweg 166 aan de naaimachine. Het klooster staat op de hoek van de Ringbaan-Zuid. Na het vertrek van de zusters woonden er leden van de congregatie der oblaten van St. Franciscus van Sales.

Fotonummer["050990"]
PlaatsTilburg
Straat["Broekhovenseweg"]
WijkBroekhoven
Datering vanaf27-09-1950
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMoeder overste van het St. Jacobusklooster van de zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus (zusters van Moerdijk) aan de Broekhovenseweg 166 aan de naaimachine. Het klooster staat op de hoek van de Ringbaan-Zuid. Na het vertrek van de zusters woonden er leden van de congregatie der oblaten van St. Franciscus van Sales.
Datum

050990 - Moeder overste van het St. Jacobusklooster van de zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus (zusters van Moerdijk) aan de Broekhovenseweg 166 aan de naaimachine. Het klooster staat op de hoek van de Ringbaan-Zuid. Na het vertrek van de zusters woonden er leden van de congregatie der oblaten van St. Franciscus van Sales.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag