065814 - Op de jaarlijkse persdag in Tilburg hebben journalisten, die deze dag bijwoonden, de eerste spade gestoken voor de bouw van een nieuw station in Tilburg. De plechtigheid werd afgesloten met het plaatsen van een 'monument', een reusachtige schep op de plaats waar het nieuw station zou worden gebouwd. Ook de burgemeester, C.J.G. Becht, toonde zijn belangstelling. - Foto's & Kaarten

Op de jaarlijkse persdag in Tilburg hebben journalisten, die deze dag bijwoonden, de eerste spade gestoken voor de bouw van een nieuw station in Tilburg. De plechtigheid werd afgesloten met het plaatsen van een 'monument', een reusachtige schep op de plaats waar het nieuw station zou worden gebouwd. Ook de burgemeester, C.J.G. Becht, toonde zijn belangstelling.

Fotonummer["065814"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf24-10-1961
FotograafZoest, Peter van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp de jaarlijkse persdag in Tilburg hebben journalisten, die deze dag bijwoonden, de eerste spade gestoken voor de bouw van een nieuw station in Tilburg. De plechtigheid werd afgesloten met het plaatsen van een 'monument', een reusachtige schep op de plaats waar het nieuw station zou worden gebouwd. Ook de burgemeester, C.J.G. Becht, toonde zijn belangstelling.
Datum

065814 - Op de jaarlijkse persdag in Tilburg hebben journalisten, die deze dag bijwoonden, de eerste spade gestoken voor de bouw van een nieuw station in Tilburg. De plechtigheid werd afgesloten met het plaatsen van een 'monument', een reusachtige schep op de plaats waar het nieuw station zou worden gebouwd. Ook de burgemeester, C.J.G. Becht, toonde zijn belangstelling.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag