052637 - Begrafenis van J.R. Eijk opzichter Gem. Reiniging overleden t.g.v. een ongeval. Hij was een van de beste spelers van de N.K. Harmonie vandaar de begeleiding bij de uitvaart hier in de Noordstraat op weg naar de Noordhoeksekerk. Op de achtergrond de Gasthuisstraat, rechts Frans Mutsaerts textielfabriek. het raam rechts behoorde bij café Bruinzeels voorheen Jan Vorselaars. - Foto's & Kaarten

Begrafenis van J.R. Eijk opzichter Gem. Reiniging overleden t.g.v. een ongeval. Hij was een van de beste spelers van de N.K. Harmonie vandaar de begeleiding bij de uitvaart hier in de Noordstraat op weg naar de Noordhoeksekerk. Op de achtergrond de Gasthuisstraat, rechts Frans Mutsaerts textielfabriek. het raam rechts behoorde bij café Bruinzeels voorheen Jan Vorselaars.

Fotonummer["052637"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf19-12-1928
HerkomstN.K. Harmonie (229)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBegrafenis van J.R. Eijk opzichter Gem. Reiniging overleden t.g.v. een ongeval. Hij was een van de beste spelers van de N.K. Harmonie vandaar de begeleiding bij de uitvaart hier in de Noordstraat op weg naar de Noordhoeksekerk. Op de achtergrond de Gasthuisstraat, rechts Frans Mutsaerts textielfabriek. het raam rechts behoorde bij café Bruinzeels voorheen Jan Vorselaars.
AnnotatieBrabantse illustratie d.d. 19 december 1928,
Datum

052637 - Begrafenis van J.R. Eijk opzichter Gem. Reiniging overleden t.g.v. een ongeval. Hij was een van de beste spelers van de N.K. Harmonie vandaar de begeleiding bij de uitvaart hier in de Noordstraat op weg naar de Noordhoeksekerk. Op de achtergrond de Gasthuisstraat, rechts Frans Mutsaerts textielfabriek. het raam rechts behoorde bij café Bruinzeels voorheen Jan Vorselaars.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag