000741 - De noordelijke punt van de Heuvel bij de spoorwegovergang. Links de Spoorlaan. Het eerste gebouw rechts tegen de spoorwegovergang is café Kras, daarnaast café 't Centrum van Toon van der Loo. Geheel rechts het huis van dokter van Iersel, keel-, neus- en oorspecialist. Helemaal vooraan rechts een transformatorhuisje van het gemeentelijk electriciteitsbedrijf. - Foto's & Kaarten

De noordelijke punt van de Heuvel bij de spoorwegovergang. Links de Spoorlaan. Het eerste gebouw rechts tegen de spoorwegovergang is café Kras, daarnaast café 't Centrum van Toon van der Loo. Geheel rechts het huis van dokter van Iersel, keel-, neus- en oorspecialist. Helemaal vooraan rechts een transformatorhuisje van het gemeentelijk electriciteitsbedrijf.

Fotonummer["000741"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe noordelijke punt van de Heuvel bij de spoorwegovergang. Links de Spoorlaan. Het eerste gebouw rechts tegen de spoorwegovergang is café Kras, daarnaast café 't Centrum van Toon van der Loo. Geheel rechts het huis van dokter van Iersel, keel-, neus- en oorspecialist. Helemaal vooraan rechts een transformatorhuisje van het gemeentelijk electriciteitsbedrijf.
AnnotatieTilb. in oude ansichten II, no:11
Datum["1912"]

000741 - De noordelijke punt van de Heuvel bij de spoorwegovergang. Links de Spoorlaan. Het eerste gebouw rechts tegen de spoorwegovergang is café Kras, daarnaast café 't Centrum van Toon van der Loo. Geheel rechts het huis van dokter van Iersel, keel-, neus- en oorspecialist. Helemaal vooraan rechts een transformatorhuisje van het gemeentelijk electriciteitsbedrijf.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag