082715 - ‘Molenaar Theeuwes met 6 jonge mulderkes’ Op de foto de kinderen uit het eerste huwelijk van Hubertus Johannes (Bart) Theeuwes, molenaar in Ulicoten. Het zijn (v.l.n.r.) Victor, Sjaak, Jan, Jos, Harrie, Frans en To. De kinderen hebben "doordeweekse’ kleren aan. De auto op de achtergrond is een Willy ‘Whippet’ uit 1929. - Foto's & Kaarten

‘Molenaar Theeuwes met 6 jonge mulderkes’ Op de foto de kinderen uit het eerste huwelijk van Hubertus Johannes (Bart) Theeuwes, molenaar in Ulicoten. Het zijn (v.l.n.r.) Victor, Sjaak, Jan, Jos, Harrie, Frans en To. De kinderen hebben "doordeweekse’ kleren aan. De auto op de achtergrond is een Willy ‘Whippet’ uit 1929.

Fotonummer["082715"]
PlaatsUlicoten
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
Omschrijving‘Molenaar Theeuwes met 6 jonge mulderkes’ Op de foto de kinderen uit het eerste huwelijk van Hubertus Johannes (Bart) Theeuwes, molenaar in Ulicoten. Het zijn (v.l.n.r.) Victor, Sjaak, Jan, Jos, Harrie, Frans en To. De kinderen hebben "doordeweekse’ kleren aan. De auto op de achtergrond is een Willy ‘Whippet’ uit 1929.
Datum

082715 - ‘Molenaar Theeuwes met 6 jonge mulderkes’  Op de foto de kinderen uit het eerste huwelijk van Hubertus Johannes (Bart) Theeuwes, molenaar in Ulicoten. Het zijn (v.l.n.r.) Victor, Sjaak, Jan, Jos, Harrie, Frans en To.  De kinderen hebben "doordeweekse’ kleren aan. De auto op de achtergrond is een Willy ‘Whippet’ uit 1929.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag