029402 - Panorama van de Reitse Hoevenstraat hoek Wandelboslaan. Linbks de toenamalige Paulus-HBS van architect C. de Bever. In het midden galerijflats van architect Brummel en rechts flats van Siebers en Van Dael. Op de achtergrond de ambachtsschool (lts) en geheel achter (over het spoor) de flats van de nieuwe wijk de Reit. - Foto's & Kaarten

Panorama van de Reitse Hoevenstraat hoek Wandelboslaan. Linbks de toenamalige Paulus-HBS van architect C. de Bever. In het midden galerijflats van architect Brummel en rechts flats van Siebers en Van Dael. Op de achtergrond de ambachtsschool (lts) en geheel achter (over het spoor) de flats van de nieuwe wijk de Reit.

Fotonummer["029402"]
PlaatsTilburg
Straat["Reitse Hoevenstraat"]
Datering vanaf1960
FotograafFotograaf Publieke Werken Tilburg
HerkomstPublieke Werken, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPanorama van de Reitse Hoevenstraat hoek Wandelboslaan. Linbks de toenamalige Paulus-HBS van architect C. de Bever. In het midden galerijflats van architect Brummel en rechts flats van Siebers en Van Dael. Op de achtergrond de ambachtsschool (lts) en geheel achter (over het spoor) de flats van de nieuwe wijk de Reit.
AnnotatieAch Lieve Tijd p. 434. De Tilburgse Scheurkalender d.d. 9 maart 2007.
Datum

029402 - Panorama van de Reitse Hoevenstraat hoek Wandelboslaan. Linbks de toenamalige Paulus-HBS van architect C. de Bever. In het midden galerijflats van architect Brummel en rechts flats van Siebers en Van Dael. Op de achtergrond de ambachtsschool (lts) en geheel achter (over het spoor) de flats van de nieuwe wijk de Reit.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag