1726_008 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Proclamatie over de bevrijding gericht aan de Nederlanders. Om Nederland van de indringer te bevrijden is ieders medewerking nodig. De mensen worden verzocht de openbare rust en orde te bewaren en zoveel mogelijk de gewone werkzaamheden voort te zetten. Ondertekend door de opperste bevelhebber van het Geallieerde Expeditieleger. De Generaal Dwight D. Eisenhower. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Proclamatie over de bevrijding gericht aan de Nederlanders. Om Nederland van de indringer te bevrijden is ieders medewerking nodig. De mensen worden verzocht de openbare rust en orde te bewaren en zoveel mogelijk de gewone werkzaamheden voort te zetten. Ondertekend door de opperste bevelhebber van het Geallieerde Expeditieleger. De Generaal Dwight D. Eisenhower. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_008"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Proclamatie over de bevrijding gericht aan de Nederlanders. Om Nederland van de indringer te bevrijden is ieders medewerking nodig. De mensen worden verzocht de openbare rust en orde te bewaren en zoveel mogelijk de gewone werkzaamheden voort te zetten. Ondertekend door de opperste bevelhebber van het Geallieerde Expeditieleger. De Generaal Dwight D. Eisenhower. WOII. WO2.
Datum

1726_008 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Proclamatie over de bevrijding gericht aan de Nederlanders. Om Nederland van de indringer te bevrijden is ieders medewerking nodig. De mensen worden verzocht de openbare rust en orde te bewaren en zoveel mogelijk de gewone werkzaamheden voort te zetten. 

Ondertekend door de opperste bevelhebber van het Geallieerde Expeditieleger. De Generaal Dwight D. Eisenhower. 

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag