1726_007 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Meldingsplicht voor nog niet in militaire dienst opgeroepen beroeps- en reserve- officieren, vaandrigs, kornets, beroeps- en dienstplichtige onderofficieren en capitulanten. Zij worden door de minister van oorlog verplicht om zich persoonlijk te melden op het Aanmeldingsbureau, Heuvel 75a te Tilburg. Het gaat om personen uit de gemeenten Alphen, Baarle-Nassau, Berkel, Gilze, Goirle, Hilvarenbeek, Loon-op-Zand, Moergestel, Oisterwijk, Tilburg en Udenhout. De melding is ondertekend door reservekapitein D. Schipper, hoofd van het aanmeldingsbureau Tilburg en omstreken. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Meldingsplicht voor nog niet in militaire dienst opgeroepen beroeps- en reserve- officieren, vaandrigs, kornets, beroeps- en dienstplichtige onderofficieren en capitulanten. Zij worden door de minister van oorlog verplicht om zich persoonlijk te melden op het Aanmeldingsbureau, Heuvel 75a te Tilburg. Het gaat om personen uit de gemeenten Alphen, Baarle-Nassau, Berkel, Gilze, Goirle, Hilvarenbeek, Loon-op-Zand, Moergestel, Oisterwijk, Tilburg en Udenhout. De melding is ondertekend door reservekapitein D. Schipper, hoofd van het aanmeldingsbureau Tilburg en omstreken. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_007"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf14-04-1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Meldingsplicht voor nog niet in militaire dienst opgeroepen beroeps- en reserve- officieren, vaandrigs, kornets, beroeps- en dienstplichtige onderofficieren en capitulanten. Zij worden door de minister van oorlog verplicht om zich persoonlijk te melden op het Aanmeldingsbureau, Heuvel 75a te Tilburg. Het gaat om personen uit de gemeenten Alphen, Baarle-Nassau, Berkel, Gilze, Goirle, Hilvarenbeek, Loon-op-Zand, Moergestel, Oisterwijk, Tilburg en Udenhout. De melding is ondertekend door reservekapitein D. Schipper, hoofd van het aanmeldingsbureau Tilburg en omstreken. WOII. WO2.
Datum

1726_007 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Meldingsplicht voor nog niet in militaire dienst opgeroepen beroeps- en reserve- officieren, vaandrigs, kornets, beroeps- en dienstplichtige onderofficieren en capitulanten. Zij worden door de minister van oorlog verplicht om zich persoonlijk te melden op het Aanmeldingsbureau, Heuvel 75a te Tilburg. Het gaat om personen uit de gemeenten Alphen, Baarle-Nassau, Berkel, Gilze, Goirle, Hilvarenbeek, Loon-op-Zand, Moergestel, Oisterwijk, Tilburg en Udenhout. 

De melding is ondertekend door reservekapitein D. Schipper, hoofd van het aanmeldingsbureau Tilburg en omstreken.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag