102029 - Vleesdistributie tijdens de Eerste Wereldoorlog. De foto werd genomen in de boterhal naast het gemeentehuis.Van links naar rechts Van Dusseldorp, directeur van de distributiedienst, keurmeester Teijssen, distributie-ambtenaar Van de Schoot, slager Melis, dr. G.L.J. Gooren (met bolhoed) directeur van de keuringsdienst, en de slagers E. Smolders en L. Donders. - Foto's & Kaarten

Vleesdistributie tijdens de Eerste Wereldoorlog. De foto werd genomen in de boterhal naast het gemeentehuis.Van links naar rechts Van Dusseldorp, directeur van de distributiedienst, keurmeester Teijssen, distributie-ambtenaar Van de Schoot, slager Melis, dr. G.L.J. Gooren (met bolhoed) directeur van de keuringsdienst, en de slagers E. Smolders en L. Donders.

Fotonummer["102029"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Markt"]
WijkCentrum
Datering vanaf1918
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVleesdistributie tijdens de Eerste Wereldoorlog. De foto werd genomen in de boterhal naast het gemeentehuis.Van links naar rechts Van Dusseldorp, directeur van de distributiedienst, keurmeester Teijssen, distributie-ambtenaar Van de Schoot, slager Melis, dr. G.L.J. Gooren (met bolhoed) directeur van de keuringsdienst, en de slagers E. Smolders en L. Donders.
AnnotatieTilburg jrg. 1997, II p 51.
Datum

102029 - Vleesdistributie tijdens de Eerste Wereldoorlog. De foto werd genomen in de boterhal naast het gemeentehuis.Van links naar rechts Van Dusseldorp, directeur van de distributiedienst, keurmeester Teijssen, distributie-ambtenaar Van de Schoot, slager Melis, dr. G.L.J. Gooren (met bolhoed) directeur van de keuringsdienst, en de slagers E. Smolders en L. Donders.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag