057609 - Rosepdreef. Woonhuis nabij de Rosephoeve, thans bewoond door twee gezinnen (Rosepdreef 9 en 11).Het klokketorentje op het dak is afkomstig van het zgn. "Broothuys" ( vanwege het brood dat vroeger hier verstrekt werd aan de armen) te Moergestel. Thans siert het het dak van de nabij gelegen Rosephoeve. - Foto's & Kaarten

Rosepdreef. Woonhuis nabij de Rosephoeve, thans bewoond door twee gezinnen (Rosepdreef 9 en 11).Het klokketorentje op het dak is afkomstig van het zgn. "Broothuys" ( vanwege het brood dat vroeger hier verstrekt werd aan de armen) te Moergestel. Thans siert het het dak van de nabij gelegen Rosephoeve.

Fotonummer["057609"]
PlaatsOisterwijk
Straat["Rosepdreef"]
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingRosepdreef. Woonhuis nabij de Rosephoeve, thans bewoond door twee gezinnen (Rosepdreef 9 en 11).Het klokketorentje op het dak is afkomstig van het zgn. "Broothuys" ( vanwege het brood dat vroeger hier verstrekt werd aan de armen) te Moergestel. Thans siert het het dak van de nabij gelegen Rosephoeve.
AnnotatieOisterwijk in oude ansichten tweede druk p. 58.
Datum

057609 - Rosepdreef. Woonhuis nabij de Rosephoeve, thans bewoond door twee gezinnen (Rosepdreef 9 en 11).Het klokketorentje op het dak is afkomstig van het zgn. "Broothuys" ( vanwege het brood dat vroeger hier verstrekt werd  aan de armen) te Moergestel. Thans siert het het dak van de nabij gelegen Rosephoeve.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag