039431 - Volt, Hulpafdelingen, Brandweer. Het uitreiken van oorkondes door Jo Vermeulen in de brandweerkazerne gebouw N op comlpex Zuid. Dit gebeuren was omstreeks 1965. In burger pak Jo Vermeulen en verder naar rechts met witte helm Achterberg, dan de ontvanger van de oorkonde Jacobs en dan met bril Knotter. Op de voorgrond v.l.n.r.: Jan v.d. Aa, met bril Gerrit Damen en met witte helm Theo Mes. - Foto's & Kaarten

Volt, Hulpafdelingen, Brandweer. Het uitreiken van oorkondes door Jo Vermeulen in de brandweerkazerne gebouw N op comlpex Zuid. Dit gebeuren was omstreeks 1965. In burger pak Jo Vermeulen en verder naar rechts met witte helm Achterberg, dan de ontvanger van de oorkonde Jacobs en dan met bril Knotter. Op de voorgrond v.l.n.r.: Jan v.d. Aa, met bril Gerrit Damen en met witte helm Theo Mes.

Fotonummer["039431"]
PlaatsTilburg
FotograafA. de Jong, Volt, Tilburg
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Hulpafdelingen, Brandweer. Het uitreiken van oorkondes door Jo Vermeulen in de brandweerkazerne gebouw N op comlpex Zuid. Dit gebeuren was omstreeks 1965. In burger pak Jo Vermeulen en verder naar rechts met witte helm Achterberg, dan de ontvanger van de oorkonde Jacobs en dan met bril Knotter. Op de voorgrond v.l.n.r.: Jan v.d. Aa, met bril Gerrit Damen en met witte helm Theo Mes.
Datum

039431 - Volt, Hulpafdelingen, Brandweer. Het uitreiken van oorkondes door Jo Vermeulen in de brandweerkazerne gebouw N op comlpex Zuid. Dit gebeuren was omstreeks 1965. In burger pak Jo Vermeulen en verder naar rechts met witte helm  Achterberg, dan de ontvanger van de oorkonde Jacobs en dan met bril Knotter. Op de voorgrond v.l.n.r.: Jan v.d. Aa,  met bril Gerrit Damen en met witte helm Theo Mes.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag