653933 - Tilburg, Wilhelminapark. Het witte gebouw vooraan links is waarschijnlijk het kantoor van de Coöperatieve Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek (het latere Campina). Tot 1973. Sinds de restauratie in gebruik als restaurant en ijssalon en nu een galerie. - Foto's & Kaarten

Tilburg, Wilhelminapark. Het witte gebouw vooraan links is waarschijnlijk het kantoor van de Coöperatieve Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek (het latere Campina). Tot 1973. Sinds de restauratie in gebruik als restaurant en ijssalon en nu een galerie.

Fotonummer["653933"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
WijkOud-Noord / Buurt: Veldhoven
Datering vanaf20-09-1904
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingTilburg, Wilhelminapark. Het witte gebouw vooraan links is waarschijnlijk het kantoor van de Coöperatieve Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek (het latere Campina). Tot 1973. Sinds de restauratie in gebruik als restaurant en ijssalon en nu een galerie.
Datum

653933 - Tilburg, Wilhelminapark. Het witte gebouw vooraan links is waarschijnlijk het kantoor van de Coöperatieve Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek (het latere Campina). Tot 1973. Sinds de restauratie in gebruik als restaurant en ijssalon en nu een galerie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag