604022 - Parochie Gasthuisring; Optreden op het kerkplein van drumband de 'Schotjes' ter gelegenheid van de inwijding van de nieuwe kerk O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Zittend: pastoor Jansen (van deze parochie) en Mgr. Mutsaerts (rechts naast hem). - Foto's & Kaarten

Parochie Gasthuisring; Optreden op het kerkplein van drumband de 'Schotjes' ter gelegenheid van de inwijding van de nieuwe kerk O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Zittend: pastoor Jansen (van deze parochie) en Mgr. Mutsaerts (rechts naast hem).

Fotonummer["604022"]
PlaatsTilburg
Straat["Gasthuisring","Gasthuisstraat"]
WijkGasthuisstraat / Oud Noord
Datering vanaf04-09-1955
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingParochie Gasthuisring; Optreden op het kerkplein van drumband de 'Schotjes' ter gelegenheid van de inwijding van de nieuwe kerk O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Zittend: pastoor Jansen (van deze parochie) en Mgr. Mutsaerts (rechts naast hem).
Huisnummer14
Datum

604022 - Parochie Gasthuisring; Optreden op het kerkplein van drumband de 'Schotjes' ter gelegenheid van de inwijding van de nieuwe kerk O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Zittend: pastoor Jansen (van deze parochie) en Mgr. Mutsaerts (rechts naast hem).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag