604022 - Parochie Gasthuisring; Optreden op het kerkplein van drumband de 'Schotjes' ter gelegenheid van de inwijding van de nieuwe kerk O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Zittend: pastoor Jansen (van deze parochie) en Mgr. Mutsaerts (rechts naast hem). - Foto's & Kaarten

Parochie Gasthuisring; Optreden op het kerkplein van drumband de 'Schotjes' ter gelegenheid van de inwijding van de nieuwe kerk O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Zittend: pastoor Jansen (van deze parochie) en Mgr. Mutsaerts (rechts naast hem).

Fotonummer["604022"]
PlaatsTilburg
Straat["Gasthuisring","Gasthuisstraat"]
WijkGasthuisstraat / Oud Noord
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingParochie Gasthuisring; Optreden op het kerkplein van drumband de 'Schotjes' ter gelegenheid van de inwijding van de nieuwe kerk O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Zittend: pastoor Jansen (van deze parochie) en Mgr. Mutsaerts (rechts naast hem).
Huisnummer14
Datum["04-09-1955"]

604022 - Parochie Gasthuisring; Optreden op het kerkplein van drumband de 'Schotjes' ter gelegenheid van de inwijding van de nieuwe kerk O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand. Zittend: pastoor Jansen (van deze parochie) en Mgr. Mutsaerts (rechts naast hem).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag