1611_033 - Heuvelstraat in Beeld. De gevel nam een groot deel van de Heuvelstraat in beslag. Een indrukwekkende gevel met op de begane grond een drempelloze glaspartij die het publiek als het ware naar binnen zuigt. Het ontwerp is van architectenbureau Kraaijvanger. Het gebouw dateert van 1968. - Foto's & Kaarten

Heuvelstraat in Beeld. De gevel nam een groot deel van de Heuvelstraat in beslag. Een indrukwekkende gevel met op de begane grond een drempelloze glaspartij die het publiek als het ware naar binnen zuigt. Het ontwerp is van architectenbureau Kraaijvanger. Het gebouw dateert van 1968.

Fotonummer["1611_033"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
Datering vanaf12-??-2014
Datering tot2015
FotograafJan van Oevelen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHeuvelstraat in Beeld. De gevel nam een groot deel van de Heuvelstraat in beslag. Een indrukwekkende gevel met op de begane grond een drempelloze glaspartij die het publiek als het ware naar binnen zuigt. Het ontwerp is van architectenbureau Kraaijvanger. Het gebouw dateert van 1968.
AnnotatieJan van Oevelen, "Heuvelstraat in beeld : nu en in het verleden. Een straat van architecten, winkeliers, ondernemers, bewoners en studenten". 1915
Huisnummer33 - 39
Datum

1611_033 - Heuvelstraat in Beeld. De gevel nam een groot deel van de Heuvelstraat in beslag. Een indrukwekkende gevel met op de begane grond een drempelloze glaspartij die het publiek als het ware naar binnen zuigt. Het ontwerp is van architectenbureau Kraaijvanger. Het gebouw dateert van 1968.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag