000809 - Horeca. Hotel Riche aan de zuidzijde van de Heuvel op de hoek van de toenmalige Prinses Julianastraat. Rechts van hotel de winkel van Henro van de Velden, winkelier in kruidenierswaren en comestibles, vervolgens garage Knegtel, vroeger bakkerij van de weduwe Knegtel-Beijens. - Foto's & Kaarten

Horeca. Hotel Riche aan de zuidzijde van de Heuvel op de hoek van de toenmalige Prinses Julianastraat. Rechts van hotel de winkel van Henro van de Velden, winkelier in kruidenierswaren en comestibles, vervolgens garage Knegtel, vroeger bakkerij van de weduwe Knegtel-Beijens.

Fotonummer["000809"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingHoreca. Hotel Riche aan de zuidzijde van de Heuvel op de hoek van de toenmalige Prinses Julianastraat. Rechts van hotel de winkel van Henro van de Velden, winkelier in kruidenierswaren en comestibles, vervolgens garage Knegtel, vroeger bakkerij van de weduwe Knegtel-Beijens.
Huisnummer37
Datum["1920"]

000809 - Horeca. Hotel Riche aan de zuidzijde van de Heuvel op de hoek van de toenmalige Prinses Julianastraat. Rechts van hotel de winkel van Henro van de Velden, winkelier in kruidenierswaren en comestibles, vervolgens garage Knegtel, vroeger bakkerij van de weduwe Knegtel-Beijens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag