038631 - Volt. Zuid. Gebouwen. Ca. 1962. Zuid. Medische of Geneeskundige Dienst en of verbandkamer op de hoek beneden gebouw K.Rechts daarvan de z.g.n. naaikamer en wasgoedverzorging. Links van de verbandkamer was toen de fitterij. Op de bovenverdieping was een leslokaal. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Gebouwen. Ca. 1962. Zuid. Medische of Geneeskundige Dienst en of verbandkamer op de hoek beneden gebouw K.Rechts daarvan de z.g.n. naaikamer en wasgoedverzorging. Links van de verbandkamer was toen de fitterij. Op de bovenverdieping was een leslokaal.

Fotonummer["038631"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Gebouwen. Ca. 1962. Zuid. Medische of Geneeskundige Dienst en of verbandkamer op de hoek beneden gebouw K.Rechts daarvan de z.g.n. naaikamer en wasgoedverzorging. Links van de verbandkamer was toen de fitterij. Op de bovenverdieping was een leslokaal.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo. bldz. 40
Huisnummer139
Datum["1962"]

038631 - Volt. Zuid. Gebouwen. Ca. 1962. Zuid. Medische of Geneeskundige Dienst en of verbandkamer op de hoek beneden gebouw K.Rechts daarvan de z.g.n. naaikamer en wasgoedverzorging. Links van de verbandkamer was toen de fitterij. Op de bovenverdieping was een leslokaal.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag