007734 - Kloosterfeest in Asten. Zittend op de tweede rij van links naar rechts Cornelia Pijnenburg-van Roessel, Cornelius J.A.M. Pulskens, pastoor van Son, zuster Aldegonda en zuster Thadeo van Roessel, pastoor Peter Pulskens (Steentjeskerk Eindhoven) en pastoorsmeid Wilhelmina van Roessel. Verder de 13 neven en nichten Pijnenburg en Van Roessel. Staande vierde van links Anna Segers-Pulskens, zesde van links, met kleinkind ? De vrouw van Johannes van Roessel, achtste van links Johannes van Roessel, rechts van hem Jacques Pijnenburg, vervolgens Arnoldina Wilhelmina van Vroenhoven en haar man Wilhelmus A.J. van Roessel. - Foto's & Kaarten

Kloosterfeest in Asten. Zittend op de tweede rij van links naar rechts Cornelia Pijnenburg-van Roessel, Cornelius J.A.M. Pulskens, pastoor van Son, zuster Aldegonda en zuster Thadeo van Roessel, pastoor Peter Pulskens (Steentjeskerk Eindhoven) en pastoorsmeid Wilhelmina van Roessel. Verder de 13 neven en nichten Pijnenburg en Van Roessel. Staande vierde van links Anna Segers-Pulskens, zesde van links, met kleinkind ? De vrouw van Johannes van Roessel, achtste van links Johannes van Roessel, rechts van hem Jacques Pijnenburg, vervolgens Arnoldina Wilhelmina van Vroenhoven en haar man Wilhelmus A.J. van Roessel.

Fotonummer["007734"]
PlaatsAsten
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKloosterfeest in Asten. Zittend op de tweede rij van links naar rechts Cornelia Pijnenburg-van Roessel, Cornelius J.A.M. Pulskens, pastoor van Son, zuster Aldegonda en zuster Thadeo van Roessel, pastoor Peter Pulskens (Steentjeskerk Eindhoven) en pastoorsmeid Wilhelmina van Roessel. Verder de 13 neven en nichten Pijnenburg en Van Roessel. Staande vierde van links Anna Segers-Pulskens, zesde van links, met kleinkind ? De vrouw van Johannes van Roessel, achtste van links Johannes van Roessel, rechts van hem Jacques Pijnenburg, vervolgens Arnoldina Wilhelmina van Vroenhoven en haar man Wilhelmus A.J. van Roessel.
Datum

007734 - Kloosterfeest in Asten. Zittend op de tweede rij van links naar rechts Cornelia Pijnenburg-van Roessel, Cornelius J.A.M. Pulskens, pastoor van Son, zuster Aldegonda en zuster Thadeo van Roessel, pastoor Peter Pulskens (Steentjeskerk Eindhoven) en pastoorsmeid Wilhelmina van Roessel. Verder de 13 neven en nichten Pijnenburg en Van Roessel. Staande vierde van links Anna Segers-Pulskens, zesde van links, met kleinkind ? De vrouw van Johannes van Roessel, achtste van links Johannes van Roessel, rechts van hem Jacques Pijnenburg, vervolgens Arnoldina Wilhelmina van Vroenhoven en haar man Wilhelmus A.J. van Roessel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag