TLB023000280_002 - Ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur wordt door de Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur, Hedy dÁncona, 2 kunstwerken in bruikleen aangeboden. Het "koffertje" is teruggegeven aan het Ministerie omdat het niet zo handig was om dit kunstwerk in een openbare ruimte te hangen. Het andere object is het werk "Familie" van Gerrit Benner en hangt op de 2e omloop. Van rechts naar links Burgemeester Gerrit Brokx, Ton Horn als Voorzitter van het Bestuur Schouwburg en Concertzaal, Gastvrouw Caroline Wiegers, Hedy d'Ancona en Gastvrouw / Ouvreuse Ria van der Steen. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend". - Foto's & Kaarten

Ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur wordt door de Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur, Hedy dÁncona, 2 kunstwerken in bruikleen aangeboden. Het "koffertje" is teruggegeven aan het Ministerie omdat het niet zo handig was om dit kunstwerk in een openbare ruimte te hangen. Het andere object is het werk "Familie" van Gerrit Benner en hangt op de 2e omloop. Van rechts naar links Burgemeester Gerrit Brokx, Ton Horn als Voorzitter van het Bestuur Schouwburg en Concertzaal, Gastvrouw Caroline Wiegers, Hedy d'Ancona en Gastvrouw / Ouvreuse Ria van der Steen. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend".

Fotonummer["TLB023000280_002"]
PlaatsTilburg
Straat["Schouwburgring"]
WijkCentrum / Binnenstad
Datering vanaf09-1993
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTer gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur wordt door de Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur, Hedy dÁncona, 2 kunstwerken in bruikleen aangeboden. Het "koffertje" is teruggegeven aan het Ministerie omdat het niet zo handig was om dit kunstwerk in een openbare ruimte te hangen. Het andere object is het werk "Familie" van Gerrit Benner en hangt op de 2e omloop. Van rechts naar links Burgemeester Gerrit Brokx, Ton Horn als Voorzitter van het Bestuur Schouwburg en Concertzaal, Gastvrouw Caroline Wiegers, Hedy d'Ancona en Gastvrouw / Ouvreuse Ria van der Steen. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend".
Datum

TLB023000280_002 - Ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur wordt door de Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur, Hedy dÁncona, 2 kunstwerken in bruikleen aangeboden.
Het "koffertje" is teruggegeven aan het Ministerie omdat het niet zo handig was om dit kunstwerk in een openbare ruimte te hangen. Het andere object is het werk "Familie" van Gerrit Benner en hangt op de 2e omloop. Van rechts naar links Burgemeester Gerrit Brokx, Ton Horn als Voorzitter van het Bestuur Schouwburg en Concertzaal, Gastvrouw Caroline Wiegers, Hedy d'Ancona en Gastvrouw / Ouvreuse Ria van der Steen. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag