100408 - Stalhouderij A.P.C. van den Corput. Vier koetsen met paarden en mannen met hoge hoeden. De derde man van rechts is Van den Corput zelf. Van den Corput was gevestigd aan de Gasthuisstraat. De stalhouderij en logement werden in 1912 gesloopt. In 1913 werd op deze plek een pand gebouwd door H. van der Pol (ijzerwaren). Later werd het pand betrokken door Dr. Sluijters. In 1969 werd het pand gesloopt voor de bouw van Arendshof. - Foto's & Kaarten

Stalhouderij A.P.C. van den Corput. Vier koetsen met paarden en mannen met hoge hoeden. De derde man van rechts is Van den Corput zelf. Van den Corput was gevestigd aan de Gasthuisstraat. De stalhouderij en logement werden in 1912 gesloopt. In 1913 werd op deze plek een pand gebouwd door H. van der Pol (ijzerwaren). Later werd het pand betrokken door Dr. Sluijters. In 1969 werd het pand gesloopt voor de bouw van Arendshof.

Fotonummer["100408"]
PlaatsOosterhout
Straat["Gasthuisstraat","Arendstraat"]
Datering vanaf1912
FotograafOnbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingStalhouderij A.P.C. van den Corput. Vier koetsen met paarden en mannen met hoge hoeden. De derde man van rechts is Van den Corput zelf. Van den Corput was gevestigd aan de Gasthuisstraat. De stalhouderij en logement werden in 1912 gesloopt. In 1913 werd op deze plek een pand gebouwd door H. van der Pol (ijzerwaren). Later werd het pand betrokken door Dr. Sluijters. In 1969 werd het pand gesloopt voor de bouw van Arendshof.
Datum

100408 - Stalhouderij A.P.C. van den Corput. Vier koetsen met paarden en mannen met hoge hoeden. De derde man van rechts is Van den Corput zelf. Van den Corput was gevestigd aan de Gasthuisstraat. De stalhouderij en logement werden in 1912 gesloopt. In 1913 werd op deze plek een pand gebouwd door H. van der Pol (ijzerwaren). Later werd het pand betrokken door Dr. Sluijters. In 1969 werd het pand gesloopt voor de bouw van Arendshof.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag