064166 - Maquette van Volt Zuid op de tentoonstelling Hart van Brabant in het Leijpark in 1959. De tentoonstelling werd gehouden in de laatste week van juli t/m half augustus. Men heeft hal Z en het te bouwen nieuwe hoofdkantoor AH reeds in de maquette verwerkt hoewel omstreeks deze tijd pas met de werkzaamheden werd begonnen. - Foto's & Kaarten

Maquette van Volt Zuid op de tentoonstelling Hart van Brabant in het Leijpark in 1959. De tentoonstelling werd gehouden in de laatste week van juli t/m half augustus. Men heeft hal Z en het te bouwen nieuwe hoofdkantoor AH reeds in de maquette verwerkt hoewel omstreeks deze tijd pas met de werkzaamheden werd begonnen.

Fotonummer["064166"]
PlaatsTilburg
Straat["Leijpark"]
Datering vanaf01-08-1959
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMaquette van Volt Zuid op de tentoonstelling Hart van Brabant in het Leijpark in 1959. De tentoonstelling werd gehouden in de laatste week van juli t/m half augustus. Men heeft hal Z en het te bouwen nieuwe hoofdkantoor AH reeds in de maquette verwerkt hoewel omstreeks deze tijd pas met de werkzaamheden werd begonnen.
AnnotatieVolt-Contact augustus 1959.
Datum

064166 - Maquette van Volt Zuid op de tentoonstelling Hart van Brabant in het Leijpark in 1959. De tentoonstelling werd gehouden in de laatste week van juli t/m half augustus.
Men heeft hal Z en het te bouwen nieuwe hoofdkantoor AH reeds in de maquette
verwerkt hoewel omstreeks deze tijd pas met de werkzaamheden werd begonnen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag