044150 - Tuin van het moederhuis van de fraters van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid aan de Gasthuisstraat (later Gasthuisring). Op de voorgrond frater Judorus en frater Mariano. Op de achtergrond de Lourdesgrot die in geen enkele kloostertuin ontbrak. - Foto's & Kaarten

Tuin van het moederhuis van de fraters van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid aan de Gasthuisstraat (later Gasthuisring). Op de voorgrond frater Judorus en frater Mariano. Op de achtergrond de Lourdesgrot die in geen enkele kloostertuin ontbrak.

Fotonummer["044150"]
PlaatsTilburg
Straat["Gasthuisring"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf1932
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTuin van het moederhuis van de fraters van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid aan de Gasthuisstraat (later Gasthuisring). Op de voorgrond frater Judorus en frater Mariano. Op de achtergrond de Lourdesgrot die in geen enkele kloostertuin ontbrak.
Datum

044150 - Tuin van het moederhuis van de fraters van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid aan de Gasthuisstraat (later Gasthuisring). Op de voorgrond frater Judorus en frater Mariano. Op de achtergrond de Lourdesgrot die in geen enkele kloostertuin ontbrak.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag